Published On: March 7, 2017119 words0.7 min read

Lekker og stilren matstasjon laget av pulverlakkert metall. Pratisk design med vannskålet ett hakk høyere enn matskålen  for å holde vannet rent om man har en hund som søler når den spiser.

Hello Pets Scandinavia er basert i Sverige, og deres produkter er formet av den skandinaviske estetikk som oftest beskrevet som minimal, ren og funksjonell. Hello Pets har som mål å skape estetiske og funksjonelle bruksgjenstander som forbedrer våre hjem. Deres produksjonssite er basert i Lodz, og alle produktene deres lages der. De er opptatt av bærekraftighet og produserer ikke etter sesong, istedet bygger de sakte og forsiktig sin kolleksjon og produserer basert på etterspørsel.

Designer: Hellopets Scandinavia
Foto: HelloPets Scandinavia

Leave your comment

Related posts