Published On: March 7, 2017121 words0.8 min read

For noen år siden så jeg en serie bilder  jeg bet meg i merke. En hund flytende på en seng på et vann. Bildeserien viste seg å være en reklameserie for Cloud 7, mer spesifikt for produktlanseringen av deres seng i vannavstøtende materiale. Til serien hører også en nydelig liten video av labradoren Johann, inspirasjonen bak Cloud 7.    Jeg synes fortsatt denne serien er utrolig flott.

Cloud 7 er et Berlinbasert merke som tilbyr stilrene men alikevel  luksuriøse produkter for hunder og hundeelskere. Unike detaljer, miljøvennlige materialer og tysk produksjon gjør at disse produktene etter min mening er noe av det ypperste på markedet. Jeg elsker alt de har!

BESØK CLOUD 7  NETTSTED  >>
All images by Cloud7.

Leave your comment

Related posts