Published On: November 1, 2016142 words0.7 min read

Når man skal få malt et portrett av hunden sin,  ønsker man en likhet.  Ikke en fotografisk likhet nødvendigvis, men en gjenkjennelighet. Manda fanger personligheten til hundene hun maler, gjenskaper en fantastisk likhet og har en helt egen stil som er lett gjenkjennelig. Hårstrå er møysommelig malt inn med tynn pensel og skaper en nydelig dybde i portrettet.

Jeg ville få malt et bilde av min  lille rakker.  Jeg sendte over flere bilder i  høy oppløsning og sammen valgte vi  det vi følte var riktig.  Hun tok ham helt på kornet, og jeg er kjempefornøyd med portrettet av ham, som jeg synes har en herlig dynamikk.

Sjekk ut hjemmesiden hennes ArtByManda for å se mer, og om du vil bestille et portrett av din hund.

Alle bilder er malt av ArtByManda og brukt med tillatelse.

Leave your comment

Related posts